Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Όλοι στα λευκά στην κηδεία της 14χρονης Χριστίνας που έδωσε ζωή με τον θάνατό της

Πάτρα: Όλοι στα λευκά στην κηδεία της 14χρονης Χριστίνας που έδωσε ζωή με τον θάνατό της

Ράγισαν οι πέτρες το απόγευμα της Δευτέρας (31.07.2023), στην Πάτρα. Συγγενείς και φίλοι, όλοι ντυμένοι στα λευκά, είπαν το τελευταίο αντίο, στη 14χρονη Χριστίνα που χάρισε ζωή με τον θάνατό της.

Στον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών, τα αγαπημένα της πρόσωπα, φορώντας λευκά, αποχαιρέτισαν τη 14χρονη Χριστίνα. Το κορίτσι έδινε μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, για να κρατηθεί στη ζωή από τα ξημερώματα της 9ης Ιουλίου, οπότε και έπεσε θύμα τροχαίου, στην περιοχή του Ρίου. Το μηχανάκι που οδηγούσε 16χρονος φίλος της, ο οποίος τραυματίστηκε, συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Η οικογένεια της 14χρονης είχε παρακαλέσει εκείνους που θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη της και να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, να είναι ντυμένοι στα λευκά για να αποχαιρετίσουν τον «άγγελό» τους, όπως και έγινε.

Εικόνες από το ύστατο χαίρε στην 14χρονη:

Οι γονείς της – όπως είχε γράψει το tempo24 – πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της μικρής τους Χριστίνας, δίνοντας ζωή σε ανθρώπους που το χρειάζονται.

Ήδη, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου έχει αρχίσει η διαδικασία της λήψης και μεταφοράς των οργάνων της άτυχης κοπέλας από μεταμοσχευτικές ομάδες από την Ελλάδα, την Αυστρία και την Ιταλία.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις