Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Παιδί 6 ετών έπεσε στο κενό από μπαλκόνι και τώρα χαροπαλεύει διασωληνωμένο στην εντατική

Πάτρα: Παιδί 6 ετών έπεσε στο κενό από μπαλκόνι και τώρα χαροπαλεύει διασωληνωμένο στην εντατική

Στο κόκκινο η αγωνία για το αγγελούδι από την Πάτρα, που δίνει μάχη για τη ζωή του, στην εντατική νοσοκομείου. Πανικός μετά την πτώση του, στο κενό…

Η πτώση του παιδιού στο κενό σημειώθηκε το απόγευμα στην Πάτρα και στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο. Για την ώρα δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι συνθήκες του ατυχήματος. Οι γονείς έτρεξαν το αγγελούδι τους σε νοσοκομείο και οι γιατροί πήραν την απόφαση να το διασωληνώσουν. Με τις επόμενες ώρες να χαρακτηρίζονται κρίσιμες.

Σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένο στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών νοσηλεύεται το 6χρονο παιδί που έπεσε από μπαλκόνι στην περιοχή της Κρήνης Πατρών.

Το παιδί βρέθηκε στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πέφτοντας από μπαλκόνι στην οδό Ροδιάς στην περιοχή της Κρήνης, το απόγευμα της Κυριακής.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και η διακομιδή του στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις