Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα – Παιδίατρος τριών παιδιών: Η Ίριδα είχε εξεταστεί πριν πεθάνει και δεν είχε πρόβλημα καρδιάς

Πάτρα – Παιδίατρος τριών παιδιών: Η Ίριδα είχε εξεταστεί πριν πεθάνει και δεν είχε πρόβλημα καρδιάς
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Η Ίριδα, το μικρότερο παιδάκι της οικογένειας από την Πάτρα, που έχασε και τα τρία παιδιά της μέσα σε λίγους μήνες, φαίνεται ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα λίγο πριν το θάνατό της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο LiveNews από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η παιδίατρος που παρακολουθούσε τα παιδιά της οικογένειας, είπε ότι είχε γίνει καρδιολογικός έλεγχος στο μωράκι, 2 μήνες πριν αυτό πεθάνει στον ύπνο του.

Σύμφωνα με την γιατρό, το παιδάκι δεν είχε κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα και δεν εμφάνισε τίποτα ανησυχητικό στον καρδιολογικό έλεγχο.

Και ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης που μίλησε στην εκπομπή, είπε ότι «μέχρι αυτή τη στιγμή, τα ευρήματα έχουν αποκλείσει κάποιες παθολογίες».

Την ίδια ώρα, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πόρισμα των ιατροδικαστικών για το θάνατο της Τζωρτζίνας, ίσως και μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του newsit.gr οι επιστήμονες επικεντρώνονται σε κάποια ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και κυρίως, στην ποσότητα αυτής της ουσίας.
Συγκλονιστική είναι η περιγραφή στο LiveNews, μία γειτόνισσας της οικογένειας, που περιέγραψε την στιγμή του θανάτου της μικρής Ίριδας και πώς τότε, η μεγαλύτερη αδερφή της Τζωρτζίνα έκλαιγε και παρακαλούσε τον Θεό να μην της πάρει την αδερφή της.

«Έκλαιγε με αναφιλητά»…

Πάντως, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία στο Livenews, οι γονείς των παιδιών παρακολουθούν τις εξελίξεις και «θέλουν και οι δύο να βγουν τα αποτελέσματα (των εξετάσεων) για να πάψει ο κόσμος να λέει και να μάθουν από τι πέθαναν τα παιδιά τους».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις