Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Η παρέλαση, ο Νίκος Παππάς και ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ που επισκίασε τους πάντες [pics, vids]

Πάτρα: Η παρέλαση, ο Νίκος Παππάς και ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ που επισκίασε τους πάντες [pics, vids]

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στους Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν στην Τουρκία. Ο Τζέφρι Πάιατ ήταν αδύνατον να μην μαγνητίσει τα βλέμματα…

«Ο λαός μας ξανακερδίζει την θέση του και το ρόλο του στο διεθνές στερέωμα», τόνισε σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στην Πάτρα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο οποίος εκπροσωπεί την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις, για την εθνική επέτειο.

Ειδικότερα, ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι «σήμερα είναι ημέρα περισυλλογής, είναι ημέρα η οποία μας βοηθά να αναλογιστούμε ξανά ότι αναγεννηθήκαμε μέσα από τους αγώνες ενάντια στην τυραννία, με τα προτάγματα της ισότητας και της ελευθερίας, όπως συνέβη και σε άλλες χώρες εκείνο τον καιρό».

Ενώ, όπως πρόσθεσε, «με αυτά τα προτάγματα και με αυτές τις απαράγραπτες αρχές, ο λαός μας πορεύεται προς το μέλλον και ξανακερδίζει την θέση του και το ρόλο του στο διεθνές στερέωμα». Επίσης, ο Νίκος Παππάς είπε ότι «η σκέψη μας είναι στους δύο στρατιωτικούς μας». Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης παρέστη στην δοξολογία που τελέστηκε στον μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας και παρακολούθησε την παρέλαση των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων.

Οι δηλώσεις του Νίκου Παππά

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Πάτρα

Το ‘πε και το ‘κανε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα! Ο Τζεφ Πάιατ στις 09.00 το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας με το ποδήλατό του και με την ειδική στολή για να τρέξει στον 41o Ποδηλατικό Γύρο «Θυσίας» που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών!

Τον πρέσβη των ΗΠΑ περίμεναν ο πρόεδρος του ΠΟΠ Σπύρος Πολίτης, αλλά και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, με τους οποίους ο διπλωμάτης είχε εγκάρδια συζήτηση. Ο ίδιος ο Τζεφ Πάιτ λίγο πριν ξεκινήσει τον αγώνα δήλωσε ευτυχής που λαμβάνει μέρος στο Γύρο Θυσίας.

Εικόνες από τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Πάτρα

Πηγή: thebest.gr, tempo24.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις