Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Πέθανε ο επιχειρηματίας Νώντας Μακρής – Σπαρακτικά μηνύματα στο διαδίκτυο [pics]

Πάτρα: Πέθανε ο επιχειρηματίας Νώντας Μακρής – Σπαρακτικά μηνύματα στο διαδίκτυο [pics]

Ο Νώντας Μακρής άφησε την τελευταία του πνοή στην Πάτρα σε ηλικία 49 ετών. Συγγενείς και φίλοι του παραμένουν συντετριμμένοι…

Ο Νώντας Μακρής άφησε την τελευταία του πνοή στην Πάτρα. Στις 14.00 το μεσημέρι θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία από τον Ιερό Ναό Παντάνασσας Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Πορτών Αχαΐας .

Ο γνωστός κι αγαπητός ιδιοκτήτης του café city της πλατείας Γεωργίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας εξαιτίας ανευρύσματος που είχε υποστεί.

Ο Νώντας Μακρής ήταν παντρεμένος με την Αδαμαντία Ξένου και είχαν μαζί αποκτήσει δύο παιδιά, τη Νικολία και τον Χρήστο. Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στην «Κιβωτό της Αγάπης».

Η θλιβερή είδηση του θανάτου του Νώντα Μακρή έγινε αμέσως γνωστή στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, όπου ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός από την επαγγελματική του δραστηριότητα στο χώρο της εστίασης. Πολλοί έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια του Νώντα Μακρή, γράφοντας δυο λόγια στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νώντας Μακρής: Σπαρακτικά μηνύματα στο διαδίκτυο

Κώστας Αγγελάκης: Από παλιά σου άρεσαν τα ταξίδια. Έπαιρνες το μηχανάκι σου και την αγάπη σου και φεύγατε σε βόλτες μακρινές…. Διακοπές, Σαββατοκύριακα, καθημερινές, με ήλιο, με βροχή δεν κιότευες ποτέ…. Και κάθε φορά που γύρναγες είχες και μια ιστορία να μας πεις….. Από αυτό το ταξίδι δεν θα περιμένουμε καμία ιστορία…

Διονύσης Βούλτσος: Που πας, αιθεροβάμονα φιλόσοφε της Πάτρας; Που πας, ωραίε αγωνιστή της Ζωής;

Βίκυ Σταύρου: Kαλό ταξίδι φίλε μου!!!! Και εκεί που πας να μας θυμάσαι….μέχρι να ανταμωθούμε…..

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Δυστυχώς έφυγε ο λεβέντης. Καλό σου ταξίδι Νώντα!!!!!

Ουρανία Μπίρμπα: Φίλε γιατί βιάστηκες…

Περικλής Βασιλόπουλος: Δεν έπρεπε ρε συ Νώντα…. Καλό σου ταξίδι φίλε μου.

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις