Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πάτρα: Πέθανε τη Μεγάλη Παρασκευή ο επιχειρηματίας Σάκης Χριστόπουλος

Πάτρα: Πέθανε τη Μεγάλη Παρασκευή ο επιχειρηματίας Σάκης Χριστόπουλος

Ο επιχειρηματίας Σάκης Χριστόπουλος πέθανε στην Πάτρα με την είδηση να βυθίζει στο πένθος τους στενούς συγγενείς και τους φίλους του…

Ο επιχειρηματίας Σάκης Χριστόπουλος χαρακτηρίστηκε «καπετάνιος» της νυχτερινής διασκέδασης στην Πάτρα. Οι σωστές επιλογές του, είχαν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στην πόλη, με δύο από τα καταστήματα που άνοιξε να θεωρούνται από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία της πόλης. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με ασθένεια και πάλεψε με γενναιότητα. Τη Μεγάλη Παρασκευή άφησε την τελευταία του πνοή, με συγγενείς και φίλους του, να βυθίζονται στο πένθος.

Θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα, τη Μεγάλη Παρασκευή, η είδηση θανάτου του Σάκη Χριστόπουλου, ο οποίος είχε γράψει τη δική του επί δεκαετίες ξεχωριστή ιστορία στη νυχτερινή ζωή της πόλης, με πρωτοποριακές ιδέες για την εποχή του, στις επιχειρήσεις Oggi και Fagotto.

Ο Σάκης Χριστόπουλος έδινε εδώ και καιρό σκληρή μάχη με βαριά ασθένεια, παλεύοντας γενναία, όμως δεν τα κατάφερε. Ήδη τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα για την  απώλεια του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το flamis.gr, μαζί με τον αδελφό του Γρηγόρη είχαν δημιουργήσει το Oggi (σήμερα Navona) στην οδό Γεροκωστοπούλου. Ηταν επί χρόνια το πιο επιτυχημένο κλαμπ στην Πάτρα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις