Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Ποιος κορονοϊός! Υπαίθριο πάρτι 2.000 ανθρώπων (pics, video)

Πάτρα: Ποιος κορονοϊός! Υπαίθριο πάρτι 2.000 ανθρώπων (pics, video)

Επικίνδυνη άγνοια κινδύνου για 2.000 άτομα στην Πάτρα. Συμμετείχαν σε υπαίθριο πάρτι στην πλάζ της αχαϊκής πρωτεύουσας, χωρίς να τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Το υπαίθριο πάρτι των 2.000 ανθρώπων, το βράδυ της Παρασκευής (19.06.2020) στην Πάτρα προκαλεί και την ενόχληση των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και αναψυχής.

Όπως λένε, από τη μία ελέγχονται τα καταστήματά τους που θα πρέπει να τηρούν αυστηρούς κανόνες προστασίας και προφύλαξης, αλλά από την άλλη, ανεξέλεγκτα δημιουργείται επικίνδυνος συνωστισμός σε υπαίθριους χώρους.

“Την στιγμή που πολλά μαγαζιά κλείνουν, οδηγούμαστε, σε έναν άλλο εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης σε υπαίθριους χώρους, πλατείες κ.λπ.”, επισημαίνει στο thebest.gr ο Σπύρος Στεργίου, πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Αχαΐας.

 

Τα 2.000 άτομα που συμμετείχαν στο “beach party” είχαν φροντίσει για τα πάντα: Ποτά, μουσική, ακόμα και ηλεκτρικό ρεύμα!

Οι καταστηματάρχες, στο χώρο της εστίασης στην Πάτρα, προειδοποιούν ότι δεν έχουν άλλη λύση από το να απευθυνθούν στην αστυνομία…

πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις