Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο 31χρονος για το φονικό – Αναζητείται ο συνεργός στην εν ψυχρώ δολοφονία

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο 31χρονος για το φονικό – Αναζητείται ο συνεργός στην εν ψυχρώ δολοφονία

Προφυλακίστηκε στην Πάτρα ο 31χρονος φερόμενος ως συνεργός στο φονικό με θύμα έναν 32χρονο, το βράδυ της Δευτέρας (25.01.2021). Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και ένας άνδρας, συνεργός του συλληφθέντα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Σήμερα, Παρασκευή (29.01.2021) στην Πάτρα ο 31χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή που τον έκρινε προφυλακιστέο. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και την οποιαδήποτε συμμετοχή του στη δολοφονία του 32χρονου.

Σε βάρος του 31χρονου είχε σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Click4more: Πάτρα: Πέθανε ο 32χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι – Υπέκυψε παρά τις προσπάθειες των γιατρών (video)

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και ένας αλλοδαπός άνδρας, συνεργός του 31χρονου, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Πάτρα: Το χρονικό του φονικού

Το βράδυ της Δευτέρας (25.01.2021) στην Πάτρα, οι δύο δράστες, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, ενεπλάκησαν λόγω προσωπικών διαφορών, σε επεισόδιο με τέσσερις άλλους άνδρες, που επίσης επέβαιναν σε αυτοκίνητο και μοτοποδήλατο, αντίστοιχα, αναφέρει το thebest.

Ο αλλοδαπός άνδρας, που αναζητείται, αρχικά πυροβόλησε στον αέρα και μετά από προτροπή του 31χρονου συλληφθέντα, άνοιξε πυρ και τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι έναν 32χρονο, από την ομάδα των τεσσάρων ανδρών.

Ο 32χρονος διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου αργότερα την ίδια ημέρα, υπέκυψε στα τραύματά του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις