Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πάτρα: ”Πρωταθλητής” στο μπιλιάρδο με επίδομα τυφλότητας!

Πάτρα: ”Πρωταθλητής” στο μπιλιάρδο με επίδομα τυφλότητας!

Ακούγεται απίστευτο κι όμως όχι απλά είναι αληθινό, αλλά έχει γίνει αντικείμενο ευρείας συζήτησης μεταξύ συναδέλφων του! Δημόσιος υπάλληλος…

που εργάζεται σε υπηρεσία της Πάτρας και λαμβάνει επίδομα τυφλότητας είναι «πρωταθλητής» στο μπιλιάρδο!

Πρόκειται για γνωστό υπάλληλο ο οποίος «κυκλοφορεί» σε διάφορα στέκια της πόλης, έχει όμως μανία… με το μπιλιάρδο! Φαίνεται πως η στέκα λειτουργεί ως…. «μαγικό ραβδί» και η πάθησή του θεραπεύεται όταν βάζει «φάλτσα» στη λευκή μπάλα για να χτυπήσει με ακρίβεια τις υπόλοιπες.

Συνάδελφοί του λένε πως είναι τόσο καλός παίχτης που με δυσκολία μπορεί κάποιος να τον κερδίσει. Σύμφωνα με το dete.gr, δύο μήνες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τους «μαϊμού τυφλούς», η έρευνα συνεχίζεται. Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Υγείας έχει εξαπολύσει έρευνα μετά από το ρεκόρ “αναπηρίας” στη Ζάκυνθο, καθώς το 1,8% του πληθυσμού πήρε επίδομα τυφλού πέρυσι.

Το ζήτημα των τυφλών στη Ζάκυνθο αποτέλεσε αφορμή και για προεκλογικές κόντρες. Ο Δήμαρχος Στ. Μποζίκης κατηγορούσε ευθέως τον βουλευτή της ΝΔ κ. Γάσπαρο, πως όταν ήταν Νομάρχης έπαιρνε τις εκλογές μοιράζοντας επιδόματα τυφλών! Κι όμως ο κ. Γάσπαρος κατάφερε να κατακτήσει τη μία και μοναδική έδρα στο νησί.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι και η διερεύνηση της υπόθεσης του προϊσταμένου υπηρεσίας στο νησί, ο οποίος κατηγορείται ότι εισέπραττε ο ίδιος επίδομα τυφλότητας, επίδομα το οποίο έπαιρνε παράνομα και η θεία του. Επίσης κατηγορείται ότι έχει νοικιάσει κτίριο, το οποίο του ανήκει, στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, των οποίων προΐσταται, ενώ παράλληλα διατηρεί και ξενοδοχειακή επιχείρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Έβαζαν τα παιδιά να παριστάνουν τα κωφάλαλα για να παίρνουν επίδομα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε