Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Ρίσκαρε αλλά ατύχησε στη Black Friday – Με χειροπέδες λίγο πριν ανοίξει γνωστό πολυκατάστημα!

Πάτρα: Ρίσκαρε αλλά ατύχησε στη Black Friday – Με χειροπέδες λίγο πριν ανοίξει γνωστό πολυκατάστημα!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 36χρονος είχε οργανωθεί όπως φαίνεται για τη Black Friday με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν όπως ευελπιστούσε…

Έναν άνδρα 36 ετών προσήγαγαν οι αστυνομικές αρχές ως βασικό ύποπτο για τη διάρρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε πολυκατάστημα στην Περιβόλα της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί είδαν αμέσως τα χαρακτηριστικά του στις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και με βάση την περιγραφή που έδωσε αυτόπτης μάρτυρας κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε την Εθνικη οδό κοντά στο Αίγιο την ώρα που έφευγε για Αθήνα.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της τροχαιας αυτοκινητοδρόμων που ακινητοποίησαν το όχημα μετά το σήμα που είχαν λάβει από τους συναδέλφους τους. Τον σταμάτησαν και τον προσήγαγαν στην ασφάλεια της Πάτρας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι σκόπευε να πουλήσει τα 18 κινητά και τα 4 λαπ τοπ που άρπαξε από τις προθήκες του καταστήματος στην Αθήνα και πως φέρεται ως εμπλεκόμενος και σε άλλες παρόμοιου τύπου ενέργειες.

Όλα τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονος οτι ο δράστης δεν πτοήθηκε ούτε όταν το κατάστημα γέμισε καπνούς από το σύστημα συναγερμού που λειτούργησε καθώς και η ταχύτητα με την οποία ολοκλήρωσε την κλοπή. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις