Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Πάτρα: Σε σταθερή κατάσταση ο 6χρονος που τραυματίστηκε στους αγώνες καρτ

Πάτρα: Σε σταθερή κατάσταση ο 6χρονος που τραυματίστηκε στους αγώνες καρτ

Σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάταση νοσηλεύεται ο 6χρονος που τραυματίστηκε στους αγώνες καρτ, στην Πάτρα, σύμφωνα με όσα είπε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ιωάννης Μπακος, στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή «Live News» στο MEGA.

Όπως είπε: «Χθες το μεσημέρι διεκομίσθηκε ένα αρκετά σοβαρό περιστατικό, ο 6χρονος Φώτης, ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος και με μηχανικό αερισμό στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου», τονίζοντας ότι το μικρό παιδί βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

«Θεωρούμε ότι αύριο, εκτός απροόπτου θα γίνει μια προσπάθεια ελέγχου του νευρολογικού του προφίλ» συμπλήρωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Πατρών, ο οποίος υπογράμμισε τη αισιοδοξία των γιατρών για την πορεία της υγείας του 6χρονου αγοριού.

«Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία στην ομάδα της ΜΕΘ Παίδων, αφενός γιατί το παιδί δείχνει σταθερό το τελευταίο 24ωρο και αφετέρου γιατί η ομάδα -υπό τον κ. Ηλιάδη- είναι εξαιρετική και έχει αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά περιστατικά», πρόσθεσε ο κ. Μπάκος.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του 6χρονου βρίσκονται οι γονείς και ο παππούς του, που όπως λέει στο «Live News», προσεύχεται ώστε η περιπέτεια του εγγονού του, να έχει αίσιο τέλος.

«Η υγεία του παιδιού είναι σταθερή όπως χθες. Αύριο είναι μια κρίσιμη μέρα γιατί οι γιατροί μάλλον θα αποφασίσουν αν θα ξεκινήσουν τη διαδικασία αφύπνισης», σημείωσε ο παππούς του στο «Live News».

Click4more: Πάτρα – Ατύχημα στα καρτ: Ελεύθεροι οι διοργανωτές και ο οδηγός που τραυμάτισε τον 6χρονο

«Δεν ξέρω πού πατάω και πού βρίσκομαι από χθες. Το αυτοκίνητο ήρθε ουρανοκατέβατο στο παιδί μου. Απογειώθηκε, έσκασε πάνω μας και πέσαμε κάτω όλοι. Γύρισα και είδα το παιδί μου αναίσθητο», ανέφερε ο πατέρας του παιδιού στην εκπομπή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις