Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Σηκώθηκε από το κρεβάτι και πέθανε μέσα στο σπίτι που βρισκόταν ο άντρας της

Πάτρα: Σηκώθηκε από το κρεβάτι και πέθανε μέσα στο σπίτι που βρισκόταν ο άντρας της

Η άτυχη γυναίκα με καταγωγή από τον Βόλο, άφησε πρόωρα την τελευταία της πνοή, στο σπίτι που έμενε στην Πάτρα. Σπαρακτικές σκηνές στην κηδεία της…

Πάτρα και Βόλος θρηνούν για τον θάνατο της 50χρονης γυναίκας, που έμενε τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά της, στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Τη μέρα που άφησε την τελευταία της πνοή σηκώθηκε από το κρεβάτι και λίγα δευτερόλεπτα μετά κατέρρευσε σε δωμάτιο του διαμερίσματος. Ο σύζυγός της, την εντόπισε νεκρή. Ειδοποίησε ασθενοφόρο, αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή. Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στον Βόλο, με την κηδεία της άτυχης γυναίκας.

Μεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο θάνατος μίας 50χρονης γυναίκας, με καταγωγή από τον Βόλο, που διέμενε με την οικογένειά της στην Πάτρα. Είχε δημιουργήσει οικογένεια στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Πολύ αγαπητός άνθρωπος, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, ήταν αδερφή νοσηλεύτριας στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιά, πριν από τρεις μέρες μέσα στο σπίτι της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας της ήταν εκείνος που ειδοποίησε αστυνομία και ΕΚΑΒ. Οπως είπε, η γυναίκα του σηκώθηκε από το κρεβάτι και όταν την αναζήτησε, την βρήκε σε διπλανό δωμάτιο πεσμένη κάτω.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ασθενοφόρο παρέλαβε την 50χρονη και την μετάφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της από παθολογικά αίτια.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στον Βόλο. Το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου έγινε η κηδεία της.

Συγγενείς και φίλοι αδυνατούν να πιστέψουν τον πρόωρο και απροσδόκητο θάνατό της, ενώ πολλοί εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Βόλου έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις