Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Σκότωσαν με φόλες 12 γάτες – Εξοργιστικές εικόνες μετά την κτηνωδία

Πάτρα: Σκότωσαν με φόλες 12 γάτες – Εξοργιστικές εικόνες μετά την κτηνωδία

Οργή για τους δράστες που σκότωσαν με φόλες 12 γάτες στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί ψάχνουν εικόνες από κάμερες ασφαλείας της περιοχής…

Το έγκλημα στην Πάτρα εξοργίζει. Ασυνείδητοι έριξαν φόλες και σκότωσαν συνολικά 12 γάτες που ζούσαν κοντά σε εστιατόριο στα Μποζαϊτικα. Μετά την ανεπίτρεπτη πράξη τους απομακρύνθηκαν από την περιοχή και έτσι δεν έχουν εντοπιστεί. Οι προσπάθειες που έκαναν κάτοικοι της περιοχής μαζί με κτηνίατρο, για να σώσουν ορισμένα από τα άτυχα ζώα δεν απέδωσαν. Τα γατάκια ξεψύχησαν και οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Τα γατάκια δολοφονήθηκαν μαζικά πριν από μερικές ημέρες στα Μποζαϊτικα στην Πάτρα. Δώδεκα νεκρά ζώα από φόλες βρήκαν μέσα σε τρεις ημέρες οι άνθρωποι που φροντίζουν τις αδέσποτες γάτες γύρω και μέσα σε εστιατόριο στην Παραλία Προαστίου στην οδό Μέντορος.

Όπως είπαν στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» οι περίοικοι, επρόκειτο για μικρά γατάκια και υγιή. Στη θέα των άτυχων ζώων ξεκίνησε αγώνας δρόμου με κτηνίατρο του Δήμου με αντίδοτα σε ενέσιμα διαλύματα σε μια προσπάθεια να σωθούν κάποιες γάτες. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

«Οι άνθρωποι δεν προλάβαιναν να θάβουν ζώα καθώς το ένα ξεψυχούσε μετά το άλλο» ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής. Αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας έφθασαν αμέσως στην περιοχή, πήραν καταθέσεις και ερεύνησαν για τυχόν ύπαρξη βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος των κοντινών σπιτιών.

Οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την έρευνα, ώστε να εντοπιστεί ο δράστης της μαζικής εξόντωσης των γατών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις