Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Σκοτώθηκε ο Βασίλης Καλαντζής μετά από ένα λάθος εγκληματικό – Οδύνη για τον 17χρονο [pic]

Πάτρα: Σκοτώθηκε ο Βασίλης Καλαντζής μετά από ένα λάθος εγκληματικό – Οδύνη για τον 17χρονο [pic]

Συγκλονισμένοι οι γονείς, οι φίλοι και οι στενοί συγγενείς του άτυχου Βασίλη. Απαρηγόρητοι οι συμμαθητές του…

Απεριόριστη η θλίψη στο Αίγιο για το χαμό του 17χρονου Βασίλη Καλαντζή, μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Αιγίου, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 22.35 στο 93ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού έξω από το Αίγιο, κοντά στον κόμβο που οδηγεί στην ΕΒΟ. Ο 17χρονος Βασίλης ζούσε με την οικογένειά του στα Σταφιδάλωνα και ήταν μοναχογιός. Η γειτονιά του θρηνεί, με την οικογένεια και τους φίλους του να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό το μεγάλο κακό.

Η κηδεία του νεαρού θα τελεστεί το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξίου Σταφιδαλώνων Αιγίου, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας από τις 09.00 το πρωί. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 17χρονος επέβαινε στο μηχανάκι του και ξαφνικά, ένα φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 20χρονος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κάνοντας αντικανονική προσπέραση και έπεσε πάνω του με σφοδρότητα, διαλύοντας το δίκυκλο.

Ο 17χρονος άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή, ενώ ο 20χρονος συνελήφθη και κρατείται στο Α.Τ. Αιγίου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το αναπάντεχο κακό. Κανείς από τους στενούς συγγενείς του παιδιού δεν μπορεί να συνέλθει από το χτύπημα της μοίρας.

Η κηδεία του Δημοσθένη στην Κρήτη που σκοτώθηκε μετά από τροχαίο

Αποχαιρετούν για τελευταία φορά τον 23χρονο Δημοσθένη Καρτσάκη οι συγγενείς και οι φίλοι του σήμερα Τρίτη 29 Αυγούστου. Το άτυχο παλικάρι, παρά τη σκληρή μάχη που έδωσε τον τελευταίο ένα χρόνο -εδώ και καιρό νοσηλευόταν στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα έπειτα από τροχαίο-, υπέκυψε στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του τους δικούς του τους φίλους του αλλά και τη Βιάννο.

Η κηδεία του 23χρονου Δημοσθένη θα γίνει την Τρίτη 29 Αυγούστου στο Λουτράκι της Βιάννου, στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παναγίας.

Πηγή: thebest.gr, filodimos.gr, zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις