Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Πάτρα: Στη φυλακή οι ληστές που σακάτεψαν 94χρονη γιαγιά για 50 ευρώ – Οργή για την επίθεση!

Πάτρα: Στη φυλακή οι ληστές που σακάτεψαν 94χρονη γιαγιά για 50 ευρώ – Οργή για την επίθεση!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι της γιαγιάς στην Πάτρα από ξεκλείδωτη πόρτα. Δεν σεβάστηκαν ούτε την ηλικία, ούτε το γεγονός πως ήταν μόνη και αβοήθητη…

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον Ανακριτή, οι δύο Έλληνες, ηλικίας 31 και 32 ετών, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι 94χρονης και τη χτύπησαν για να τις πάρουν 50 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα. Ο 31χρονος μαζί με τον 32χρονο στις 23 Αυγούστου 2018, τα ξημερώματα,  πήγαν με αυτοκίνητο, στο σπίτι της 94χρονης στην Πάτρα.

Μπήκαν στο εσωτερικό της οικίας από ανασφάλιστη πόρτα και στη συνέχεια ασκώντας σωματική βία στην ηλικιωμένη της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα λαιμού με σταυρό, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με το αυτοκίνητο.

Κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, συνέλεξαν ένα μαντήλι και οπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή, στις οποίες καταγράφονταν οι κινήσεις των δραστών. Επιπλέον, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες ως μέσο τέλεσης των αξιόποινων πράξεών τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατούνταν για να οδηγηθούν στον Ανακριτή Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 22χρονου συνεργού τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Πηγή: tempo24.gr, ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις