Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Στο εδώλιο ο γιατρός – πατέρας που κατηγορείται για ασέλγεια στο βρέφος του

Πάτρα: Στο εδώλιο ο γιατρός – πατέρας που κατηγορείται για ασέλγεια στο βρέφος του

H δίκη για την υπόθεση που συντάραξε την Πάτρα, γίνεται στον Πύργο Ηλείας. Ο γιατρός – πατέρας καλείται να βρει απαντήσεις για όσα του καταλογίζονται. Η ασέλγεια στο βρέφος βρέθηκε υπό διερεύνηση…

Οι καταγγελίες για ασέλγεια σε βρέφος από τον ίδιο του τον πατέρα, είχαν συνταράξει την Πάτρα το 2018. Ο γιατρός που βρίσκεται στο εδώλιο αρνείται τα πάντα. Η σύζυγός του όμως και η πεθερά του επιμένουν με τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί να είναι κακουργηματικές.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηλείας, στον Πύργο, αναβιώνει η υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος βρέφους, με βασικό κατηγορούμενο τον ίδιο του τον πατέρα, που είχε σοκάρει την Πάτρα πριν από πέντε χρόνια.

Η εκδίκαση της υπόθεσης του επικουρικού γιατρού, με την ειδικότητα του παιδίατρου, που κατηγορείται πως ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, όταν αυτό ήταν βρέφος, ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, ενώ ο κατηγορούμενος πατέρας παραπέμφθηκε να δικαστεί για κακουργήματα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πατρών ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι κακουργηματικές πράξεις, που έχουν αποδοθεί στον κατηγορούμενο αφορούν γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών εξ αίματος, κατ’ εξακολούθηση.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, κατά την πρώτη ημέρα της διαδικασίας κατέθεσαν ως μάρτυρες η καταγγέλλουσα μητέρα του βρέφους, καθώς και η μητέρα της, ενώ η επόμενη δικάσιμος έχει προσδιοριστεί για τις 23 Οκτωβρίου 2023.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις