Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πάτρα: Στο νοσοκομείο 33χρονος μετά από επίθεση κοντά στο γήπεδο της Παναχαϊκής

Πάτρα: Στο νοσοκομείο 33χρονος μετά από επίθεση κοντά στο γήπεδο της Παναχαϊκής

Ο νεαρός δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων στην Πάτρα, που πρόλαβε να διαφύγει. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τη δική τους έρευνα…

Οι δράστες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον 33χρονο, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Πάτρα, για τις πρώτες βοήθειες. Μέχρι στιγμή δεν έχουν αποσαφηνιστεί ούτε τα αίτια, αλλά ούτε και οι ακριβείς συνθήκες του επεισοδίου. Οι άγνωστοι που τον έβαλαν στο στόχαστρο, άρχισαν να τρέχουν όταν είδαν το θύμα τους να πέφτει αιμόφυρτο μπροστά τους. Δεν τους πρόλαβαν στην περιοχή οι αστυνομικοί, που συνεχίζουν να τους αναζητούν. Ο άτυχος άντρας, αναμένεται να δώσει κατάθεση, μόλις βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Ο 33χρονος τραυματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του flamis.gr, σε βάρος του 33χρονου επιτέθηκαν άτομα στο ύψος του σταδίου της Παναχαϊκής.

Διερχόμενοι ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ πλήρωμα του οποίου έφτασε άμεσα στην περιοχή και παρέλαβε τον τραυματία ο οποίος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Η Αστυνομία αναζητά τους δράστες που προκάλεσαν τον τραυματισμό του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις