Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Στον ανακριτή η γυναίκα που σκηνοθέτησε τη ληστεία των 80.000 ευρώ!

Πάτρα: Στον ανακριτή η γυναίκα που σκηνοθέτησε τη ληστεία των 80.000 ευρώ!

Το κατώφλι του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί πέρασε νωρίτερα η 36χρονη συνεργάτιδα του Αρσακείου Πατρών που κατηγορείται οτι υπεξαίρεσε 80.000 ευρώ και σκηνοθέτησε ληστεία την προηγούμενη εβδομάδα, για να δικαιολογήσει την απουσία των χρημάτων…

Άνθρωποι που τη γνώριζαν “έπεσαν από τα σύννεφα” όταν ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις. Η γυναίκα σταμάτησε έναν πολίτη και του είπε ότι έπεσε θύμα ληστείας, με αποτέλεσμα ο περαστικός να παραπλανηθεί και να καλέσει την αστυνομία.

Όμως κάποια στοιχεία δεν «κολλούσαν» στην υπόθεση και για την ακρίβεια δεν υπήρχαν ευρήματα που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της. Και αυτό δεν ξέφυγε από την Ασφάλεια Πατρών.

Επιπλέον, δήλωσε ψευδώς ότι κατά την ληστεία είχε λιποθυμήσει και είχε τραυματιστεί, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί σταθμός του ΕΚΑΒ και να διακομισθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Στο πλαίσιο όμως της προανάκρισης, συγκεντρώθηκαν και αξιοποιήθηκαν δεδομένα και αποδεικτικά στοιχεία, υπό το βάρος των οποίων η 36χρονη ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία σε βάρος της, προκειμένου να δικαιολογήσει την υπεξαίρεση του χρηματικού ποσού από την επιχείρηση.

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις