Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πάτρα: Στον ανακριτή ο Βούλγαρος απατεώνας που ξεσκέπασε η πανέξυπνη γιαγιά

Πάτρα: Στον ανακριτή ο Βούλγαρος απατεώνας που ξεσκέπασε η πανέξυπνη γιαγιά
best.gr

Ενώπιον του ανακριτή ο Βούλγαρος που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στην Πάτρα. Υπενθυμίζεται ότι «φρένο» στη δράση του απατεώνα, έβαλε η γιαγιά κ. Βασιλική!

Ο δράστης εξαπατούσε επανειλημμένα ηλικιωμένους, ωστόσο τον σταμάτησε η «σούπερ» γιαγιά στην Πάτρα, η οποία του έστησε μία πανέξυπνη παγίδα.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η κ. Βασιλική δέχτηκε ένα τηλεφώνημα, όπου κάποιος που προσποιούνταν τον γιατρό, προσπάθησε να την πείσει πως μία από τις κόρες της είχε εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο και πως χρειαζόταν άμεσα χρήματα για επέμβαση ώστε να μην χάσει τη ζωή της.

Η κ. Βασιλική που «τσάκωσε» τον απατεώνα: 

Η Πατρινή γιαγιά κατάλαβε πως επρόκειτο για απατεώνα και με ιδιαίτερη ψυχραιμία όταν ο «γιατρός» προσπαθούσε να την πείσει να βάλει χρήματα σε μία σακούλα, ώστε να περάσει να τα πάρει, εκείνη του είπε «μιλάς για την κόρη μου τη Κατερίνα;», με τον απατεώνα να πέφτει στην… παγίδα και να απαντά καταφατικά, αφού η κ. Βασιλική δεν είχε παιδί με αυτό το όνομα.

Τότε η πανέξυπνη γιαγιά κατάλαβε πως πρόκειται για κόλπο ώστε να της αποσπάσουν χρήματα και αφού συνεργάστηκε άψογα με τις αστυνομικές αρχές, ο δράστης έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., την ώρα που πέρασε να πάρει τη σακούλα με τα χρήματα, την οποία είχε ζητήσει να του την πετάξει από το μπαλκόνι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις