Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Πάτρα: Στον ανακριτή οι αντιεξουσιαστές για τις 7 ληστείες – Καταθέτει ο γιος του «Στέλιου» της 17 Νοέμβρη

Πάτρα: Στον ανακριτή οι αντιεξουσιαστές για τις 7 ληστείες – Καταθέτει ο γιος του «Στέλιου» της 17 Νοέμβρη

Στον Ανακριτή καταθέτουν σήμερα οι 2 από την ομάδα των αντιεξουσιαστών που είχαν συλληφθεί στις αρχές του 2023 στην Πάτρα για 7 ληστείες, κατοχή ναρκωτικών και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Σύμφωνα με το tempo24.news, την πόρτα του ανακριτή πέρασαν ο γιός του καταδικασμένου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17Νοέμβρη» Κώστα Καρατσώλη (γνωστού ως “Στέλιου”), καθώς και ένα ακόμη άτομο από τους 7 συνολικά που έχουν προφυλακιστεί.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό είχαν τις τελευταίες ημέρες μεταφερθεί στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου οι δύο κατηγορούμενοι, ενώ σήμερα τα Δικαστήρια βρίσκονται υπό αστυνομικό κλοιό. 

Να σημειωθεί ότι πως μέχρι και ειδικός σωλήνας για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης εντοπίστηκε σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν οι επτά αντιεξουσιαστές που συνελήφθησαν στην Πάτρα.

Εκτός όμως από τα 18 κιλά κάνναβης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα, εκρηκτικά και βιβλία.

Οι επτά συλληφθέντες είχαν ταυτοποιηθεί μέσω γενετικού ελέγχου (DNA) για τη συμμετοχή τους σε επτά ληστείες που σημειώθηκαν σε τράπεζες, ΕΛΤΑ και σούπερ μάρκετ στην Πάτρα, τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες (έξι άνδρες – μια γυναίκα ηλικίας 24 έως 28 ετών) είναι τρία άτομα από τον Αγρίνιο, δύο εκ των οποίων είναι αδέλφια (αγόρι – κορίτσι) φοιτητές στα Παιδαγωγικό Τμήμα και Φιλολογίας αντίστοιχα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις