Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Συγκλονίζει η αυτοκτονία πατέρα κοντά στο 4χρονο παιδί του – Το σημείωμα έλυσε το μυστήριο [vids]

Πάτρα: Συγκλονίζει η αυτοκτονία πατέρα κοντά στο 4χρονο παιδί του – Το σημείωμα έλυσε το μυστήριο [vids]
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Δάκρυα για την αυτοκτονία πατέρα δύο μικρών παιδιών στην Πάτρα. Με λίγες λέξεις περιγράφει την κατάσταση που τον έκανε να βάλει τέλος στη ζωή του…

Η αυτοκτονία πατέρα δύο παιδιών συγκλονίζει την Πάτρα και όχι μόνο. Ο 61χρονος αυτόχειρας άφησε σημείωμα μέσα από το οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείωμά του ο 61χρονος αποκαλύπτει ότι ο λόγος που τον έκανε να πάρει την καραμπίνα και να αυτοπυροβοληθεί ήταν η ίδια του η γυναίκα, η οποία, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ζητούσε διαζύγιο και παράλληλα τον απειλούσε πως θα πάρει την επιμέλεια των παιδιών, ηλικίας τεσσάρων και τριών ετών.

Η αυτοκτονία που πάγωσε την Πάτρα

Ο αυτόχειρας πήγε χθες το μεσημέρι και παρέλαβε το παιδί απο τον παιδικό σταθμό και μαζί πήγαν στο κτίριο στην οδό Δημοκρατίας.

Ο 61χρονος ζήτησε από το συνεργείο που εκτελούσε εργασίες, να φύγει από τον χώρο. Ένας εργάτης, είδε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν και προσπάθησε να του μιλήσει ωστόσο εκείνος τον έδιωξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε στο σπίτι κλείδωσε σε ενα δωμάτιο το παιδί του και με την καραμπίνα του αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο.

Τραγικές σκηνές μετά την αυτοκτονία

Λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα του, ο γαμπρός του και η αδερφη του έφτασαν στο σημείο αφού τον αναζητούσαν από νωρίς.

Άκουσαν το παιδί να κλαίει και μπήκαν στο σπίτι από ένα παράθυρο που έσπασαν.

Ξεκλείδωσαν το παιδί και προσπάθησαν να το ηρεμήσουν ενώ στο διπλανό δωμάτιο εντόπισαν το άψυχο σώμα του 61χρονου.

Πηγή: patrastimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις