Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Συγκλονίζει η διπλή τραγωδία – Νεκρός άντρας σε αυτοκίνητο και πτώση θανάτου από μπαλκόνι!

Πάτρα: Συγκλονίζει η διπλή τραγωδία – Νεκρός άντρας σε αυτοκίνητο και πτώση θανάτου από μπαλκόνι!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δάκρυα στην Πάτρα για τα δύο θύματα. Η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει όλα όσα προηγήθηκαν…

Τραγωδία στην περιοχή της Ανθούπολης στην Πάτρα, με έναν 67χρονο να πέφτει στο κενό από μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας και να σκοτώνεται ακαριαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 67χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρέθηκε στο κενό, στις 03.00 περίπου τα ξημερώματα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά για τον 67χρονο, καθώς διακομίσθηκε νεκρός στο νοσοκομείο. Έρευνα για τα αίτια της πτώσης του διενεργεί η αστυνομία, που για την ώρα αφήνει ανοιχτό τόσο το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, όσο και του δυστυχήματος.

Πάτρα: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του

Χωρίς τις αισθήσεις του εντόπισαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής (07.40) περαστικοί, άνδρα μέσα στο αυτοκίνητο του στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ηλικιωμένο, που βρισκόταν επί ώρες νεκρός εντός του οχήματος του.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Κλεάνθη και Κίμωνος.

Η Αστυνομία, διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας αντιμετώπιζε πρόβληματα υγείας. Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να “ρίξει” φως στα αίτια του θανάτου, εντός της ημέρας.

Πηγή: tempo24.gr, patrastimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις