Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πάτρα: Συνελήφθη ο ανιψιός για τη δολοφονία της 55χρονης – Είχε σκοτώσει και τη μάνα του

Πάτρα: Συνελήφθη ο ανιψιός για τη δολοφονία της 55χρονης – Είχε σκοτώσει και τη μάνα του

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η δολοφονία 55χρονης, που διαπράχθηκε στις 26 Ιουλίου, στην Πάτρα. Δράστης της δολοφονίας είναι ο 35χρονος ανιψιός της, ο οποίος πριν από εφτά χρόνια είχε σκοτώσει και την αδελφή της 55χρονης – και μητέρα του – πάλι στο ίδιο σπίτι στην Πάτρα.

Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονταν κατά του 35χρονου για τη δολοφονία της θείας του στην Πάτρα. Το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστό πως ο 35χρονος ανιψιός συνελήφθη στο Λουτράκι για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο 35χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση. 

Συνελήφθη στο Λουτράκι

Η 55χρονη είχε βρεθεί νεκρή από συγγενικό της πρόσωπο μέσα στο σπίτι της, φέροντας τραύματα στο κρανίο, στο κεφάλι και στη μετωπιαία χώρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αξιοποιώντας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, προέκυψε ότι, ο κατηγορούμενος έφυγε από το σπίτι του θύματος το απόγευμα της 26ης Ιουλίου, φορώντας περούκα, γυαλιά ηλίου, χειρουργική μάσκα, φόρμα εργασίας, τσαντάκι μέσης, σακίδιο πλάτης και γάντια.

Στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο σταθμό του ΚΤΕΛ, όπου επιβιβάστηκε σε υπεραστικό λεωφορείο, προκειμένου να μεταβεί σε περιοχή της Κορινθίας.

Το πρωί της Πέμπτης αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών έφτασαν στο Λουτράκι, όπου εντόπισαν τον κατηγορούμενο σε σταθμευμένο τροχόσπιτο και τον προσήγαγαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο τροχόσπιτο του κατηγορούμενου βρέθηκαν η χειρουργική μάσκα, ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα τσαντάκι, που φορούσε κατά την διαφυγή του από το σπίτι του θύματος, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις