Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα – Θάνατος τριών παιδιών: Γιατί αλλάζει δικηγόρο η μητέρα

Πάτρα – Θάνατος τριών παιδιών: Γιατί αλλάζει δικηγόρο η μητέρα

Νωρίτερα, ο δικηγόρος απόστολος Λύτρας, ανακοίνωσε ότι το γραφείο του ανέλαβε την μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, που πέθαναν το ένα μετά το άλλο, προκαλώντας το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Σύμφωνα με το thebest, οι «τηλεδίκες» και η «υπερέκθεση» της οικογένειας στα ΜΜΕ, έγιναν η αιτία για να αποχωρήσει από την υπόθεση ο Πατρινός δικηγόρος Γιάννης Κόττας, ο οποίος είχε αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας από την πλευρά της μητέρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες o κύριος Κόττας είχε εκφράσει από το τέλος της περασμένης εβδομάδας τις διαφωνίες του σε σχέση με την τακτική που ακολουθείτο για τη δημοσιοποίηση στοιχείων από την πλευρά της οικογένειας πριν καν αυτά κατατεθούν στα αρμόδια όργανα. Ο κ. Κόττας, ο οποίος έλειπε για το τριήμερο, θα ανακοινώσει  σήμερα την απόφασή του να αποχωρήσει από την εκπροσώπηση της οικογένειας με ανακοίνωση στα ΜΜΕ.

Η συνεχής διαρροή στοιχείων η οποία εντάθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα έφερε τριβές καθώς σύμφωνα πάντα με το thebest.gr κυκλοφορούσαν συνεχώς στα ΜΜΕ στοιχεία και από την πλευρά της οικογένειας τα οποία αποτελούσαν βασικά στοιχεία της δικογραφίας και τα οποία στη συνέχεια οδηγούσαν σε στρεβλώσεις και παρανοήσεις. Το πώς διέρρεαν αυτά τα στοιχεία, από ποιον και για ποιον λόγο, παρά τις παραινέσεις των νομικών της οικογένειας περί του αντιθέτου, είναι ένα ερώτημα. Ο κύριος Κόττας αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για το θέμα.

Από το περιβάλλον της μητέρας δεν γίνεται λόγος για αποχώρηση του κ. Κόττα, αλλά για πρόθεση και ενός ακόμη δικηγόρου, του Απόστολου Λύτρα στο νομικό τιμ εκπροσώπησής της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις