Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Θλίψη για τον άντρα που βρέθηκε νεκρός στην ιχθυόσκαλα – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του 51χρονου, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (18-04-2021) νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ιχθυόσκαλας Πατρών, αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του.

Οι οικείοι του, τον αναζητούσαν από το πρωί του Σαββάτου, όταν έφυγε από το σπίτι τους και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Ανέμεναν να παρέλθει το 48ωρο προκειμένου να δηλώσουν στην Αστυνομία την εξαφάνισή του, καθώς επρόκειτο για ενήλικο άτομο.

Σύμφωνα με το flamis.gr, ο 51χρονος δεν ήταν παντρεμένος και διέμενε μαζί με την οικογένειά του. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι συγγενείς του στις Αρχές, αντιμετώπιζε ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα και είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του και κατά το παρελθόν.

Το άψυχο σώμα εντοπίστηκε στις 08.00 χθες το πρωί να επιπλέει στη θάλασσα, στο σημείο όπου αγκυροβολούν τα σκάφη του λιμενικού και της πυροσβεστικής. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Λιμεναρχείο Πατρών

Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί το σενάριο της αυτοχειρίας, τότε θα πρόκειται για το τρίτο περιστατικό που σημειώνεται στην Πάτρα από τις αρχές του χρόνου. Ανήμερα των Θεοφανίων 53χρονος βούτηξε στο κενό από τον πέμπτο όροφο του ΠΓΝΠ. Επρόκειτο να λάβει εξιτήριο από την Καρδιολογική Κλινική, όπου νοσηλευόταν μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε επιβληθεί.

Μια ημέρα πριν τη μοιραία πτώση, είχε εισαχθεί στη Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου. Βουτιά θανάτου και για 67χρονη Πατρινή τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου. Μετέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και έπεσε από τον 3ο όροφο. Αφησε σημείωμα εκφράζοντας επιθυμία για τον τρόπο ταφής της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις