Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πάτρα: Θρίλερ σε μπαλκόνι – Απειλούσε να αυτοκτονήσει μπροστά στη σύντροφο της ζωής του!

Πάτρα: Θρίλερ σε μπαλκόνι – Απειλούσε να αυτοκτονήσει μπροστά στη σύντροφο της ζωής του!

21 ώρες διήρκησε η οχύρωση του 62χρονου, στο διαμέρισμά του, στην Έξω Αγυιά στην Πάτρα, με τους διαπραγματευτές της αστυνομίας να φτάνουν έγκαιρα, προκειμένου να μην κάνει πράξη την απειλή του να αυτοκτονήσει. Παρόντες ήταν και οι ψυχολόγοι της αστυνομίας, σε αυτό το “θρίλερ” που ευτυχώς είχε αίσια έκβαση…

Ο άνδρας είχε κρεμάσει στο μπαλκόνι του το όπλο και είχε εναποθέσει  φυσίγγια στο έδαφος και απειλούσε να θέσει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, ενώ μετά τις πολύωρες διαπραγματεύσεις και τον προσεκτικό χειρισμό της ΕΛ.ΑΣ, ο άνδρας πείστηκε να ανοίξει την πόρτα.

Το δικό της ρόλο προς το τέλος αυτής της πολύωρης ιστορίας έπαιξε και η σύντροφος του άνδρα, η οποία ήταν εκείνη που άνοιξε την πόρτα και μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, μιας και ο άνδρας είχε πειστεί να μην στρέψει το όπλο στον εαυτό του. Οι άνδρες της ΟΠΚΕ είχαν από νωρίς ακροβολιστεί σε διπλανά μπαλκόνια, χωρίς όμως να γίνονται αντιληπτοί από τον 62χρονο, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να αντιδράσει σπασμωδικά.

Oι αστυνομικοί ήταν σε κατάσταση ετοιμότητας και μόλις ο 62χρονος εξαντλημένος από τις πολύωρες διαπραγματεύσεις, συναίνεσε στο αίτημα των διαπραγματευτών να αφήσει το όπλο του και να παραδοθεί, οι άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλλαν στο διαμέρισμα και τον ακινητοποίησαν, λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής (22-07-2018).

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις