Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Τηλεφώνησε στον πατέρα της εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητο – Στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο

Πάτρα: Τηλεφώνησε στον πατέρα της εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητο – Στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο

Το τροχαίο την βρήκε παγιδευμένη μέσα στο αυτοκίνητο που βλέπουμε, στην Πάτρα. Η 23χρονη κράτησε την ψυχραιμία της και κατάφερε να τηλεφωνήσει στον πατέρα της, που βρισκόταν κοντά…

Στο νοσοκομειο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ η γυναίκα που τραυματίστηκε το πρωί στην παλιά εθνική οδό Πατρών Κορίνθου στο ύψος του Αγίου Βασιλείου, όταν το αυτοκινητό της εξετράπη της πορείας του. Επί τόπου βρέθηκε κλιμάκιο της πυροσβεστικής που δεν χρειαστηκε τελικά να επέμβει για τον απεγκλωβισμο της, αλλά και δυνάμη της αστυνομιας, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο νοσοκομειο.

Σύμφωνα με το flamis.gr, το όχημά της 23χρονης για άγνωστο λόγο προσέκρουσε σε μπάρα και ανετράπη στην Παλαιά εθνική οδό Πατρών Κορίνθου μετά τον Αγιο Βασίλη στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Η νεαρή εγκλωβίστηκε, κατάφερε και ειδοποίησε τον πατέρα της ο οποίος ήταν κοντά και την απεγκλώβισε με την βοήθεια διερχομένων. Επί τόπου έσπευσε και η Πυροσβεστική αλλά και η Τροχαία. Η κοπέλα είχε τραυματιστεί στην περιοχή του ώμου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις