Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Το λάθος του ληστή με την περούκα μέσα στην τράπεζα – Η γκάφα που οδηγεί την αστυνομία

Πάτρα: Το λάθος του ληστή με την περούκα μέσα στην τράπεζα – Η γκάφα που οδηγεί την αστυνομία

Η ληστεία σε τράπεζα στην Πάτρα ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο δράστης δεν απέφυγε το λάθος που ίσως προδώσει την ταυτότητά του…

Η Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε, περίπου στις 08.30 το πρωί, σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται στην οδό Ακρωτηρίου, στην Πάτρα. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άγνωστος δράστης, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με περούκα, εισέβαλε στο υποκατάστημα της τράπεζας, πλησίασε τον ταμία και υπό την απειλή όπλου πήρε περίπου 1.500 ευρώ.

Οι αυτοπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι ο ληστής βρισκόταν σε καθεστώς πανικού, αφού έτρεμε ολόκληρος και μάλιστα φεύγοντας μαζί με τον συνεργό του από το σημείο, ξέχασε μέσα στην τράπεζα, ένα μπουκάλι νερό που κρατούσε στα χέρια του.

Στη συνέχεια, ο άγνωστος δράστης έφυγε από το υποκατάστημα της τράπεζας, επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μηχανή, την οποία οδηγούσε συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο μεταξύ, είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών λαμβάνουν καταθέσεις από υπαλλήλους της τράπεζας και αυτόπτες μάρτυρες, στον πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή, ενώ συλλέγουν αποτυπώματα από το εσωτερικό του υποκαταστήματος της τράπεζας.

Το μπουκάλι που κρατούσε ο ληστής παραδόθηκε στους αστυνομικούς, που θεωρούν ότι θα μάθουν την ταυτότητά του, από τα δαχτυλικά αποτυπώματα που έχει αφήσει.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις