Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Το μυαλό τους πήγε στις μωβ μέδουσες όταν είδαν αυτές τις εικόνες αλλά η αλήθεια ήταν διαφορετική

Πάτρα: Το μυαλό τους πήγε στις μωβ μέδουσες όταν είδαν αυτές τις εικόνες αλλά η αλήθεια ήταν διαφορετική

Οι εικόνες σε παραλία έξω από την Πάτρα έγιναν θέμα συζήτησης αρχικά στο σημείο και αμέσως μετά στα social media. Τις απαντήσεις έδωσαν οι ειδικοί…

Μετά τις μωβ μέδουσες που έχουν αναστατώσει τους λουόμενους σχεδόν σε όλες τις ελληνικές παραλίες, προβληματισμό δημιουργεί ένα νέο, θαλάσσιο ον που αναστάτωσε όσους βρέθηκαν στην παραλία Καστελόκαμπου στην Πάτρα πριν λίγες ώρες.

Η ανάρτηση των φωτογραφιών από το διαδικτυακό γκρουπ Πάτρα, η πόλη της καρδιάς μας, προκάλεσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των Πατρινών αλλά και πανελληνίως αφού αποτελεί από χθες το πρωί θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο.

Οι συζητήσεις για το συγκεκριμένο θαλάσσιο είδος, δίνουν και παίρνουν από χθες. Πάντως κοινή συνισταμένη σε όλες τις απόψεις που κατατίθενται είναι οτι σε αντίθεση με τις μωβ μέδουσες, δεν είναι καθόλου απειλητικό για τον άνθρωπο, ενώ είναι και τροφή για τα ψάρια.

Όπως σχολίαζαν οι γνωρίζοντες τα της θαλάσσιας ζωής τα όντα αυτά λέγονται σαλιάρες, έρχονται στις παραλίες από τον αέρα που φυσά στον Κορινθιακό συνήθως, δεν τσιμπάνε, ειναι ακίνδυνες και μάλιστα μπορεί κάποιος να “παίξει” και μαζί τους. Δείτε τις εικόνες που δημοσίευσε το thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις