Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Το πλοίο Hellenic Spirit προσέκρουσε σε 2 άλλα στο λιμάνι – Ταλαιπωρία για 128 επιβάτες

Πάτρα: Το πλοίο Hellenic Spirit προσέκρουσε σε 2 άλλα στο λιμάνι – Ταλαιπωρία για 128 επιβάτες
Φωτογραφία flamis.gr

Ταλαιπωρία για τους 128 επιβάτες του πλοίου Hellenic Spirit, καθώς προσέκρουσε πάνω σε ένα προσδεδεμένο τάνκερ και σε ένα άλλο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο στο λιμάνι της Πάτρας, την ώρα που έφτανε σε αυτό και προσπαθούσε να δέσει.

Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός από την πρόσκρουση του πλοίου στο λιμάνι της Πάτρας, ωστόσο από το συμβάν προκλήθηκε μικρή υλική ζημιά στο Hellenic Spirit και έτσι του απαγορεύτηκε ο απόπλους από το Λιμενικό.

Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ανγκόνα προς Ηγουμενίτσα και Πάτρα με 128 επιβάτες, 58 φορτηγά, 39 ΙΧ και 12 τρέιλερ. Το Hellenic Spirit αναμένεται να επιθεωρηθεί από νηογνώμονα και να αποπλεύσει το πρωί της Κυριακής για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του.

Σύμφωνα με το flamis.gr, εκατοντάδες επιβάτες παραμένουν στο λιμάνι της Πάτρας, μεταξύ αυτών και μαθητές από ένα σχολείο της Αναβύσσου που θα πήγαιναν εκπαιδευτική εκδρομή στη Ρώμη.

Πράγματι, οι εικόνες από το πώς κουνιούνται τα πλοία στον Κορινθιακό Κόλπο είναι τρομακτικές. Γι’ αυτό και εστάλη μήνυμα από το 112 νωρίτερα σήμερα (25.11.2023) στους πολίτες στην περιοχή του Πατραϊκού και Κορινθιακού Κόλπου, να αποφύγουν τις μετακινήσεις, λόγω της κακοκαιρίας Bettina.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις