Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πάτρα: Το ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο έμεινε στη μέση – Τι έπαθε ο δράστης

Πάτρα: Το ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο έμεινε στη μέση – Τι έπαθε ο δράστης

Το ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο στην Πάτρα ξεκίνησε, αλλά κάποια στιγμή ο δράστης άρχισε να τρέχει για να απομακρυνθεί. Πάνω στον πανικό του, πέταξε μια βαλίτσα με κοσμήματα…

Τα βλέμματα στην Πάτρα ήταν στραμμένα στο καρναβάλι και είπε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία. Έκανε ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο, αλλά τα πράγματα παρά το γεγονός πως ξεκίνησαν καλά για τον ίδιο, δεν ολοκληρώθηκαν με τον τρόπο που ήθελε. Κάποια στιγμή ο νεαρός, έγινε αντιληπτός από σεκιουριτά που εργαζόταν σε διπλανή επιχείρηση και «έβαλε τα πόδια στην πλάτη» για να απομακρυνθεί. Άρχισε να τρέχει, αλλά πιθανότατα άφησε πίσω του στοιχεία που θα οδηγήσουν τους αστυνομικούς στην ταυτοποίησή του.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη σε ριφιφί, σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο στην Πάτρα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη» ο δράστης εισήλθε στο κοσμηματοπωλείο, που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα, από παρακείμενο κτίριο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

Σεκιούριτι που συνεργάζεται με το κατάστημα κατάλαβε το γεγονός και έτσι ο δράστης άφησε τη… δουλειά στη μέση. Ο άνδρας, τράπηκε σε φυγή και μάλιστα, πέταξε μία βαλίτσα με μέρος από τα κλοπιμαία που εξετάζεται από την αστυνομία.

Ο νεαρός κατάφερε να απομακρυνθεί από την περιοχή στην Πάτρα, πριν φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί. Η βαλίτσα σε συνδυασμό με την ανάλυση των εικόνων που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο κοσμηματοπωλείο, οδηγούν τα βήματα των αστυνομικών στην πορεία για την εξιχνίαση του ριφιφί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις