Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πάτρα: Το τριώροφο σπίτι της γάτας έκρυβε εκπλήξεις και εικόνες που ήξερε μόνο ο ιδιοκτήτης – Δείτε εικόνα

Πάτρα: Το τριώροφο σπίτι της γάτας έκρυβε εκπλήξεις και εικόνες που ήξερε μόνο ο ιδιοκτήτης – Δείτε εικόνα

Είναι ίσως η πιο παράξενη είδηση της ημέρας και έρχεται από την Πάτρα. Η γάτα μπαινόβγαινε στο σπίτι που της είχε φτιάξει ο ιδιοκτήτης, το οποίο μάλιστα βρισκόταν εξωτερικά του διαμερίσματος…

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης στην Πάτρα, ήθελε ένα σίγουρο μέρος για να κρύβει ναρκωτικά και χρήματα που κέρδιζε από τη διακίνηση. Το βρήκε στο σπίτι της γάτας του. Ένα σπίτι με τρία επίπεδα στο οποίο όπως διαπιστώθηκε έκρυβε τα ένοχα μυστικά του. Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία της Ασφάλειας και μετά από έλεγχο πέρασαν στον άντρα χειροπέδες. Πλέον το λόγο παίρνει ο εισαγγελέας, στα χέρια του οποίου θα φτάσει η έκθεση των αστυνομικών και οι εικόνες που την συνοδεύουν.

Στη σύλληψη ενός άνδρα στην περιοχή της Αγίας Σοφίας προχώρησε η Αστυνομία της Πάτρας, το βράδυ της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου 2022. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν εντόπισαν την κρυψώνα του. Το σημείο που έκρυβε ναρκωτικά και χρήματα.

Πρόκειται για το τριώροφο σπιτάκι της γάτας του, όπου είχε μετατραπεί σε κρυψώνα “υπεράνω υποψίας”. Στον πρώτο “όροφο” του σπιτιού της γάτας εντοπίστηκαν ναρκωτικά, συγκεκριμένα χασίς, χωρισμένο σε δόσεις, ενώ στον δεύτερο εντοπίστηκαν χρήματα.

Μάλιστα, ο συλληφθείς, ήταν τόσο σίγουρος για την ασφάλεια της κρυψώνας του, αφού το “γατόσπιτο” ήταν τοποθετημένο στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού. Μετά την έρευνα των Αρχών συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Δείτε την εικόνα του tempo24…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις