Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Πάτρα: Το βαρέλι σε δάσος έκρυβε 8 κιλά ηρωίνης αξίας 200.000 ευρώ

Πάτρα: Το βαρέλι σε δάσος έκρυβε 8 κιλά ηρωίνης αξίας 200.000 ευρώ

Οι αστυνομικοί στην Πάτρα αξιολόγησαν μια σειρά από πληροφορίες και έφτασαν στην άκρη του νήματος. Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν με την ηρωίνη να είναι κρυμμένη σε βαρέλι…

Εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών στην Πάτρα, εγκληματική οργάνωση που διακινούσε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και την ευρύτερη περιοχή μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης. Συνελήφθησαν δύο άτομα (ένας άνδρας και μια γυναίκα) ενώ αναζητούνται δύο ακόμα συνεργοί τους, τα πλήρη στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν σε δασική περιοχή στα Μανετέικα της Κάτω Αχαΐας, κρυμμένα μέσα σε πλαστικό βαρέλι 8 κιλά ηρωίνης.

Σε έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών στα σπίτια και στα αυτοκίνητά των δραστών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 700 γραμμάρια κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας, ένα πιστόλι τύπου Τοκάρεφ, κινητά τηλέφωνα και τρία οχήματα.

Το παράνομο περιουσιακό όφελος, που αποκόμισαν τα μέλη του κυκλώματος των διακινητών κυμαίνεται από 100.000 μέχρι 200.000 ευρώ.  

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία και σήμερα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πατρών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις