Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο Πέτρος Κονιδάρης – Η μηχανή του συγκρούστηκε με ταξί [pics, vid]

Πάτρα: Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο Πέτρος Κονιδάρης – Η μηχανή του συγκρούστηκε με ταξί [pics, vid]

Ο Πέτρος Κονιδάρης οδηγούσε μηχανή που συγκρούστηκε με ταξί σε διασταύρωση. Ακόμα ένας τραυματίας σε τροχαίο στην Πάτρα…

Με σοβαρά τραύματα στα πόδια του διακομίστηκε χθες τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας ο 20χρονος Πέτρος Κονιδάρης που χτύπησε σε τροχαίο, την ώρα που πήγαινε με το μηχανάκι του στη δουλειά του. Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Ακρωτηρίου στη συμβολή  με την οδό Ομογενών στις 05.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν η μηχανή  που οδηγούσε ο νεαρός συγκρούστηκε με ταξί.

Σε ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομάδας Ατρόμητρος Πατρών στην οποία είχε αγωνιστεί στο παρελθόν ο 20χρονος αναφέρεται: “Με λύπη πληροφορηθήκαμε το σοβαρό τροχαίο με μηχανάκι ενός παιδιού μάλαμα που έχει περάσει από την ομάδα μας, του Πέτρου Κονιδάρη. Σύσσωμο το Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας μας στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια στον Πετράν να πάνε όλα καλά και να γυρίσει γερός πίσω στην οικογένειά του”.

Τραυματίστηκε σε τροχαίο οδηγός μηχανής

Σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», στην Πάτρα, μεταφέρεται ο 35χρονος οδηγός ενός δίτροχου που ανετράπη στον χείμαρρο Παναγίτσα στο ρεύμα καθόδου. Ο οδηγός ο οποίος κατέβαινε την οδό προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα ένα όχημα.

Σε μία στροφή έχασε τον έλεγχο και το όχημά του κατέληξε στα κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα αυτός να εκσφενδονιστεί και να τραυματιστεί σοβαρά. Την  ώρα που μεταφερόταν στο Νοσοκομείο δεν είχε τις αισθήσεις του. Στο σημείο έχουν σπεύσει σθενοφόρο του ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Αστυνομία…

Πηγή: thebest.gr, tempo24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις