Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Βρέθηκαν σφαίρες σε σπίτι μετά την έξωση της ενοικιάστριας

Πάτρα: Βρέθηκαν σφαίρες σε σπίτι μετά την έξωση της ενοικιάστριας

Ο ιδιοκτήτης έκανε έξωση στην ενοικιάστρια και πήγε στο σπίτι που βρίσκεται στην Πάτρα, συνοδευόμενος από δικαστική επιμελήτρια. Μέσα σε δωμάτιο εντοπίστηκαν σφαίρες…

Οι έρευνες των αστυνομικών στην Πάτρα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς μέσα στο σπίτι βρέθηκαν εκατοντάδες σφαίρες, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κρυμμένες σε συρτάρια και ντουλάπες. Ο ιδιοκτήτης δήλωσε έκπληκτος και έδωσε τα στοιχεία της γυναίκας που έμενε. Της έκανε έξωση πριν από λίγες μέρες και την Τρίτη 9 Μαϊου, πήγε στο διαμέρισμα συνοδευόμενος από δικαστική επιμελήτρια και αστυνομικούς.

Οι διαδικασίες που κίνησε ο ιδιοκτήτης διαμερισμάτος για την έξωση ενοίκου, οδήγησε σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν δεκάδες σφαίρες μέσα σε δωμάτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος, δικαστική επιμελήτρια συνοδεία αστυνομικών, έφτασε στο διαμέρισμα για την εκτέλεση εντολής της έξωσης και εκεί τους περίμενε μια «εκπληξη», αφού σε δωμάτιο βρέθηκαν περίπου 600 σφαίρες.

Στο σημείο κλήθηκε δύναμη της Αστυνομίας, για τη συλλογή των σφαιρών και καταγραφή του χώρου, ενώ η ενοικιάστρια του διαμερίσματος αναζητείται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις