Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Χούλιγκαν έκαναν το κατάστημα καλοκαιρινό – Μολότοφ, ζημιές και ένας τραυματίας [pics, video]

Πάτρα: Χούλιγκαν έκαναν το κατάστημα καλοκαιρινό – Μολότοφ, ζημιές και ένας τραυματίας [pics, video]

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος ξεσπάει. Στο συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκονταν σύμφωνα με πληροφορίες οπαδοί του Παναθηναϊκού, που δέχτηκαν επίθεση από χούλιγκαν αντίπαλης ομάδας…

Οι κρανοφόροι, που όπως όλα δείχνουν ήταν χούλιγκαν, επιτέθηκαν σε κατάστημα εστίασης το βράδυ της Κυριακής (09-06-2019), στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, περίπου 15 άτομα με κράνη επιτέθηκαν στους θαμώνες και στη συνέχεια έσπασαν την τζαμαρία, τα τραπεζοκαθίσματα και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους, ενώ πέταξαν και μολότοφ!

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που όμως δεν κατάφεραν να συλλάβουν τους νεαρούς, οι οποίοι φαίνεται πως είχαν πάρει τραπεζοκαθίσματα από άλλα μαγαζιά, για την επίθεση.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού τραυματίστηκε ένας ηλικιωμένος, ενώ οι δράστες άρπαξαν και ένα κινητό τηλέφωνο.

Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για επίθεση με οπαδικό κίνητρο. Στο συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκονταν σύμφωνα με πληροφορίες οπαδοί του Παναθηναϊκού, που δέχτηκαν επίθεση από χούλιγκαν αντίπαλης ομάδας.

Το ξέσπασμα της ιδιοκτήτριας

“Λυπάμαι πάρα πολύ για την συμπεριφορά και των βανδαλισμό νέων ανθρώπων που δυστυχώς κατέστρεψαν σήμερα το κατάστημα μου αλλά πάνω απ’ όλα κατέστρεψαν τον εαυτό τους.

Εντίμως θα προβώ σε περαιτερω ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Τέρμα τα κλαμπ οργανωμένων οπαδών, τέρμα δεν μπορούμε να την πληρώνουνε εμείς οι επαγγελματίες” τόνισε στο tempo24.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις