Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πατρινό καρναβάλι σε live streaming – Πώς θα το παρακολουθήσουμε και τι θα δούμε (pics, video)

Πατρινό καρναβάλι σε live streaming – Πώς θα το παρακολουθήσουμε και τι θα δούμε (pics, video)
Intime

Το Πατρινό καρναβάλι φωνάζει φέτος «παρών» έστω και αλλιώς! Η τελετή έναρξης μεταδίδεται σε live streaming, δηλ. από απόσταση… όπως επιβάλλουν άλλωστε τα μέτρα προστασίας από την πανδημία.

Το φετινό Πατρικό Καρναβάλι γίνεται, λοιπόν, με περιορισμούς. Με τήρηση των προβλεπόμενων για τον κορονοϊό μέτρων, το καρναβαλικό λάβαρο παραδόθηκε ήδη στο δημαρχείο της πόλης της Πάτρας το πρωί του Σαββάτου (23.01.2021).

Στη δράση ειδικό ρόλο έχουν μέλη της ομάδας θεάτρου δρόμου X – Saltibagos και βέβαια οι δύο τελάληδες του Πατρινού Καρναβαλιού 2021, που με κεντρικό σύνθημα «Το καρναβάλι αλλάζει» (ελπίζουμε μόνο για φέτος) αναλαμβάνουν να το μεταδώσουν.

Το Πατρινό Καρναβάλι του 2021, ανοίγει κι επισήμως τις πύλες του (σ.σ. 21.00 το βράδυ) με την τελετή έναρξης μέσα στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προφύλαξης.

Το Πατρικό Καρναβάλι 2021θα μεταδοθεί σε live streaming από τις ιστοσελίδες του Δήμου Πατρέων e-patras.gr, του Καρναβαλικού Οργανισμού (Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων) carnivalpatras.gr, του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων patrasculture.gr και του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας dipethepatras.gr.

Ας ελπίσουμε το Πατρικό Καρναβάλι 2022 να είναι διά ζώσης!!!

φωτογραφίες: Intime

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις