Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πατρινό Καρναβάλι: Τελετή έναρξης απόψε – Όλα όσα θα δούμε από τις οθόνες (pics, video)

Πατρινό Καρναβάλι: Τελετή έναρξης απόψε – Όλα όσα θα δούμε από τις οθόνες (pics, video)

Διαφορετικό το Πατρινό Καρναβάλι 2021. Με τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων κατά του κορονοϊού, το καρναβαλικό λάβαρο παραδόθηκε στο δημαρχείο της Πάτρας, εν όψει της αποψινής τελετής έναρξης.

Το Πατρινό Καρναβάλι 2021 έχει κεντρικό σύνθημα «Το καρναβάλι αλλάζει», με την πίστη ότι θα είναι το τελευταίο που θα πραγματοποιηθεί κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες.

Το Πατρινό Καρναβάλι του 2021, ανοίγει κι επισήμως τις πύλες του στις 21.00 το βράδυ με την τελετή έναρξης που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προφύλαξης.

 

Θα μεταδοθεί σε live streaming από τις ιστοσελίδες του Δήμου Πατρέων e-patras.gr, του Καρναβαλικού Οργανισμού (Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων) carnivalpatras.gr, του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων patrasculture.gr και του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας dipethepatras.gr.

Δείτε και φωτογραφίες από το thebest:

Η τελετή έναρξης θα ρίξει φως σε γεγονότα – σταθμούς της υπεραιωνόβιας ιστορίας του θεσμού, πλαισιωμένα με ορισμένα εμβληματικά αγαπημένα και διαχρονικά καρναβαλικά τραγούδια.

Φέτος η ζωή τα έφερε… αλλιώς!

Προχωράμε με αισιοδοξία και χαμόγελο!!!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις