Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παύλος Χαϊκάλης: Στην κάμερα η επεισοδιακή ακύρωση της θεατρικής παράστασης που επρόκειτο να παίξει

Παύλος Χαϊκάλης: Στην κάμερα η επεισοδιακή ακύρωση της θεατρικής παράστασης που επρόκειτο να παίξει

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της επίμαχης παράστασης που επρόκειτο να ανέβει στο δημοτικό θέατρο, στον Πύργο της Ηλείας…

Ο Παύλος Χαϊκάλης πήρε εκτάκτως τη θέση ενός εκ των βασικών πρωταγωνιστων της παράστασης, που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας. Μόλις έγινε γνωστό ότι θα ανέβει στη σκηνή του δημοτικού θεάτρου στον Πύργο, ξεκίνησαν οι αντιδράσεις, που κορυφώθηκαν μπροστά στην κάμερα, με την παράσταση τελικά, να μην ανεβαίνει.

Ο Δήμος Πύργου μόλις ενημερώθηκε για τη συμμετοχή του Παύλου Χαϊκάλη στην παράσταση ανακάλεσε την παραχώρηση του δημοτικού θεάτρου στον θίασο της παράστασης. Πρόκειται για την παράσταση «Η μακαρίτισσα μητέρα της Κυρίας» που θα ανέβαζε η ομάδα τέχνης «Δούρειος Ίππος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμετοχή του Παύλου Χαϊκάλη στην παράσταση έγινε εκτάκτως, καθώς ο πρωταγωνιστής, Βασίλης Αγγελόπουλος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και νοσηλεύεται. Η είδηση αυτή έφερε εντάσεις στο Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Πύργου και τη Δημοτική Αρχή της περιοχής.

Στο Mega μίλησαν ο δήμαρχος Πύργου, κ. Αντωνακόπουλος και ο δικηγόρος της ομάδας τέχνης «Δούρειος Ίππος», Αντώνης  Κατσάς. Ο κ. Κατσάς χαρακτήρισε ακραία και φασιστική την προσπάθεια ακύρωσης της παράστασης και επισήμανε πως ο δήμος Πύργου γνώριζε ένα μήνα πως ο Πάυλος Χαϊκάλης θα είναι στην παράσταση.

Ο δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο κ. Χαϊκάλης μετά από χρόνια θυμάται ότι είναι από το Κατάκολο ενώ έλεγε ότι είναι από την Πάτρα. «Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι», συμπλήρωσε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις