Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μεγάλη χασισοφυτεία βρέθηκε στο Γύθειο

Μεγάλη χασισοφυτεία βρέθηκε στο Γύθειο
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Η φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από 772 δενδρύλλια, εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης σε δασική περιοχή στη Μαραθέα Γυθείου ΑΝ. Μάνης.

Η αποκάλυψη της χασισοφυτείας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου έγινε στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και μετά από αξιοποίηση στοιχείων.

Έγινε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση στην παραπάνω περιοχή, κατά την οποία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν συνολικά 772 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 50 εκατοστών περίπου, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, καθώς και φορητή κάμερα ανίχνευσης κίνησης, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο γίνεται από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας.

Πηγή: lakonikos

Πελοπόννησος Τελευταίες ειδήσεις