Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Οργή Αντώναρου για τον αδικοχαμένο εικονολήπτη! “Μαυρίστε τον Δήμαρχο”!

Οργή Αντώναρου για τον αδικοχαμένο εικονολήπτη! “Μαυρίστε τον Δήμαρχο”!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την τραγωδία στη Μεσσηνία αλλά και μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου, ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει το έθιμο του σαϊτοπόλεμου γιατί… κάνει καλό στην περιοχή.

Όπως έγραψε το βράδυ της Δευτέρας στο Facebook, ο Ευάγγελος Αντώναρος, τα αποτελέσματα ο δήμαρχος θα τα δει στη κάλπη σε τέσσερις εβδομάδες. “Εγώ πάντως καλώ όλους τους φίλους μου να του ρίξουν μαύρο στη κάλπη!”

Ο άτυχος Κώστας Θεοδωρακάκης, ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Παλμός», του site messinianews και εικονολήπτης, έπεσε νεκρός την Κυριακή του Πάσχα, χτυπημένος από σαΐτα την ώρα που η κάμερά του μετέδιδε ζωντανά το έθιμο του σαϊτοπόλεμου.

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα οδηγηθούν το μεσημέρι της Τρίτης σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι επτά συλληφθέντες για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του 53χρονου. Τα έξι μέλη του «μπουλουκιού» και ο δημοτικός σύμβουλος, θα δικαστούν αύριο στις 13:00, με την αυτόφωρη διαδικασία. Τη Δευτέρα, τα επτά άτομα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ενώ θα παραμείνουν κρατούμενα μέχρι την δίκη.

Γιος εικονολήπτη: Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει

Νωρίτερα, μέσα από τα social media, εξέφρασε την οργή του και ο γιος του αδικοχαμένου εικονολήπτη. Μεταξύ άλλων, ανέφερε στο Facebook, για τον Δήμαρχο:

«Επιλέξατε τον εύκολο δρόμο και τον πολιτικό λόγο. Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει. Στο DNA των Μεσσηνιων είναι και η ανθρωπιά, όχι μόνο αυτά τα έθιμα. Δηλώνω δημοσίως πως θα κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της δικαιοσύνης και αυτή θα αποφασίσει από εκεί και πέρα… Εύχομαι να μη σας συμβεί τίποτε ανάλογο διότι δεν έχετε ιδέα τι πόνο και τι θλίψη προκαλούν. Θα μπορούσαν κάλλιστα να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά αν είχατε σχεδιασμό και πρόγραμμα, παρόλα αυτά επιλέξατε να περιοδευετε και να μην ενδιαφερθειτε ούτε στο ελάχιστο για την ΥΓΕΙΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του κόσμου που παρακολουθεί αυτά τα δρώμενα».

Πελοπόννησος Τελευταίες ειδήσεις