Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Πένθος στην Πυροσβεστική της Κορινθίας για τον 22χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο μαζί με τον 23χρονο φίλο του

Πένθος στην Πυροσβεστική της Κορινθίας για τον 22χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο μαζί με τον 23χρονο φίλο του
Φωτό: Ένωση Πυροσβεστών Κορινθίας

Ο 22χρονος εποχικός πυροσβέστης, άφησε την τελευταία πνοή του, μαζί με ακόμα ένα παλικάρι 23 ετών, στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Κινέτας.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 4 άτομα και κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε με σφοδρότητα στα προστατευτικά κιγκλιδωματα.

Ήταν τόσο ισχυρή η πρόσκρουση που ο νεαρός εποχικός πυροσβέστης σκοτώθηκε ακαριαία όπως και ο 23χρονος ενώ οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λουτρακίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μαζί με ακόμα έναν επιβάτη.

Οι συνάδελφοί του μάλιστα, από την Ένωση Πυροσβεστών Κορινθίας, έκαναν μία ανάρτηση στο Facebook για να αποχαιρετήσουν τον νεαρό συνάδελφό τους.

«Καλό ταξίδι συνάδελφε Γιάννη» έγραψαν, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του 22χρονου εν ώρα εργασίας.

Ο 22χρονος Γιάννης ήταν εποχικός πυροσβέστης και ολοκλήρωσε την τρίτη του θητεία στο σώμα της Πυροσβεστικής πριν από λίγες ημέρες.

Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων σε όλη την θερινή αντιπυρική περίοδο και οι συνάδελφοι μιλάνε για να έναν ικανό πυροσβέστη που έδωσε την μάχη με τις φλόγες τα τελευταία τρία χρόνια, όπου υπήρξε ανάγκη στην Κόρινθο και σε όλη την Πελοπόννησο.

Μάλιστα οι συνάδελφοι του αναφέρουν πως ο Γιάννης ήθελε στο άμεσο μέλλον να ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες για να μπει μόνιμα στο σώμα της Πυροσβεστικής…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις