Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Πήδηξαν από μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη για να γλιτώσουν το πρόστιμο για το κορονο-πάρτι (video)

Πήδηξαν από μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη για να γλιτώσουν το πρόστιμο για το κορονο-πάρτι (video)
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

“Βροχή” πέφτουν τα πρόστιμα σε εκείνους που δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό και εκτός από χρηματικά ποσά, ενδιαφέρουν έχουν και πολλές από τις παραβάσεις που καταγράφονται από τις Αρχές. Όπως αυτή η περίπτωση, με κορονο-πάρτι σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, συμμετέχοντες του πάρτι, αποφάσισαν να πηδήξουν από το μπαλκόνι του διαμερίσματος σε διπλανό μπαλκόνι, για να μην πληρώσουν πρόστιμο!

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, το πάρτι γινόταν σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μέσα στο οποίο βρίσκονταν 8 άτομα, ηλικίας 25 με 30 ετών. Το διαμέρισμα μάλιστα, βρίσκεται δίπλα στα γραφεία της ΝΔ.

Από το θόρυβο που προκλήθηκε λόγω του πάρτι και τη δυνατή μουσική, γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία.

Όταν πήγαν οι αστυνομικοί εκεί, σύμφωνα με το MEGA, o ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έβγαλε στο μπαλκόνι 2 κοπέλες με σκοπό να πηδήξουν στο διπλανό μπαλκόνι για να γλιτώσουν το πρόστιμο.

Τελικά και οι 8 παρευρισκόμενοι πλήρωσαν από 300 ευρώ πρόστιμο ο καθένας ενώ ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, θα πληρώσει 3.000 ευρώ. 

 

Δυστυχώς, είναι μόνο μία από τις χιλιάδες παραβάσεις που καταγράφονται, σε ολόκληρη τη χώρα ενώ σε πολλές περιπτώσεις γίνονται και συλλήψεις. Μόνο το τελευταίο 24ωρο έχουν συλληφθεί 17 άνθρωποι. Διαβάστε εδώ, λεπτομέρειες για τα τελευταία αποτελέσματα από τους ελέγχους της Αστυνομίας. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις