Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πιερία: Απάτη από γυναίκα που παρίστανε την τραπεζική υπάλληλο

Πιερία: Απάτη από γυναίκα που παρίστανε την τραπεζική υπάλληλο

Το δάνειο που ήθελε να πάρει στην Πιερία, οδήγησε σε μια καλοστημένη απάτη. Η γυναίκα που την υλοποίησε, συστήθηκε στο θύμα ως τραπεζική υπάλληλος…

Το ένα λάθος άρχισε να διαδέχεται το άλλο και η απάτη στην Πιερία ολοκληρώθηκε χωρίς το θύμα να καταλάβει το παραμικρό. Η γυναίκα κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε τραπεζικό λογαριασμό του θύματος και να σηκώσει σχεδόν 3.000 ευρώ. Όταν ο άτυχος άντρας κατάλαβε αυτά που είχαν συμβεί πίσω από την πλάτη του, απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος αλλοδαπής, καθώς αφαίρεσε από τραπεζικό λογαριασμό ενός άνδρα από την Πιερία το χρηματικό ποσό των 2.750 ευρώ.

Συγκεκριμένα, από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης προέκυψε ότι παριστάνοντας την τραπεζική υπάλληλο, επικοινώνησε με άνδρα στην Πιερία και με πρόσχημα χορήγησης δανείου, απέσπασε τους τραπεζικούς κωδικούς του.

Στη συνέχεια αφαίρεσε από το λογαριασμό του 2.750 ευρώ, τα οποία μετέφερε σε άλλους λογαριασμούς. Στη δικογραφία μάλιστα περιλαμβάνονται δύο ακόμη άτομα, σε λογαριασμούς των οποίων μεταφέρθηκε το ποσό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις