Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Πιερία: Εδώ βρέθηκε ο αγνοούμενος σκιέρ – Τι έκανε για να προστατευτεί από το πολικό κρύο [pics]

Πιερία: Εδώ βρέθηκε ο αγνοούμενος σκιέρ – Τι έκανε για να προστατευτεί από το πολικό κρύο [pics]

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για τον 27χρονο σκιέρ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν προχθές το απόγευμα (13-01-2019) στο χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου, στην Πιερία. Ο νεαρός που αγνοούνταν βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του, ενώ επέστρεψε στους οικείους του…

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για τον 27χρονο σκιέρ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν προχθές το απόγευμα (13-01-2019) στο χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου, στην Πιερία. Ο νεαρός που αγνοούνταν βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του, ενώ επέστρεψε στους οικείους του.

Για τον εντοπισμό του στήθηκε πολύωρη επιχείρηση στο χιονισμένο δάσος, η οποία ολοκληρώθηκε χθες στις 05.30 τα ξημερώματα. Συμμετείχαν πυροσβέστες του Λιτοχώρου και της Κατερίνης, όπως επίσης άνδρες της 2ης και 8ης ΕΜΑΚ. Ο ίδιος είχε πάει με παρέα για snowboard και κάποια στιγμή βρέθηκε εκτός πίστας. Όταν τα άτομα που τον συνόδευαν έχασαν τα ίχνη του ειδοποίησαν τις Αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Οι εικόνες της διάσωσης του σκιέρ

Tα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του χιονοδρομικού κέντρου Ελατοχωρίου Πιερίας έδωσε στη δημοσιότητα το Πυροσβεστικό Σώμα.

Σ’ αυτά φαίνεται ξεκάθαρα και η χιονοσπηλιά που έφτιαξε ο 27χρονος Λαρισαίος σκιέρ για να προστατευθεί αφού χάθηκε, ενώ έκανε χιονοσανίδα (snowboard). Τελικά, ο νεαρός εντοπίστηκε καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο, από πυροσβεστικούς υπαλλήλους των Π.Υ. Κατερίνης, Π.Υ. Λιτοχώρου, 2ης και 8ης ΕΜΑΚ.

Πηγή: kosmoslarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις