Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πιερία: «Έχω ακόμα πόνους από την επίθεση» – Τι λέει ο Γυμνασιάρχης που άρπαξαν οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Πιερία: «Έχω ακόμα πόνους από την επίθεση» – Τι λέει ο Γυμνασιάρχης που άρπαξαν οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Συγκινεί ο εκπαιδευτικός στον οποίο πέρασαν χειροπέδες οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στο Αιγίνιο Πιερίας και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Παρά το σοκ και τους πόνους, που όπως αναφέρει έχει ακόμα από την επίθεση, τονίζει ότι μέλημα του είναι η επόμενη ημέρα και η προστασία των μαθητών.

«Προσπαθούμε να τα αφήσουμε και να λειτουργήσουμε όπως πριν. Αισθάνομαι κάποιους πόνους που αρχίζουν τώρα να βγαίνουν στη μέση, στα μπράτσα και στην πλάτη», είπε μιλώντας στο Open.

Ακόμη και μετά την επίθεση ο Γυμνασιάρχης δεν έλειψε ούτε λεπτό από το σχολείο. Η σκέψη του ήταν αποκλειστικά στους μαθητές που είδαν από κοντά ένα πρωτοφανές περιστατικό. «Υπήρξαν παιδιά από το Λύκειο που είδαν το περιστατικό και συγκλονίστηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη φυλακή πάντως οδηγήθηκαν τρεις από τους δράστες της επίθεσης, ενώ οι υπόλοιποι οκτώ αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Πέρα από τη διπλή εισαγγελική έρευνα,  δράση για τις έκνομες ενέργειες των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», καθώς και άλλων αρνητών αναλαμβάνει και η ελληνική αστυνομία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις