Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Πιερία: Κεραυνοί άφησαν χωρίς νερό τους κατοίκους του χωριού Σφενδάμη

Πιερία: Κεραυνοί άφησαν χωρίς νερό τους κατοίκους του χωριού Σφενδάμη
Intime Αρχείο

Χωρίς νερό εδώ και τρεις μέρες το χωριό Σφενδάμη στην Πιερία. Ο λόγος είναι οι κεραυνοί που έπεσαν στην περιοχή την περασμένη Παρασκευή (13.08.2021).

Όπως λέει στο GRTimes.gr o προϊστάμενος του τμήματος Ύδρευσης του Δήμου Πύδνας Κολινδρού στην Πιερία, το πρόβλημα προέκυψε όταν από πτώσεις κεραυνών κάηκαν κάποια μηχανήματα του δικτύου.

«Δεν βρήκαμε ανταλλακτικά την Παρασκευή (13.08.2021), ούτε το Σάββατο (14.08.2021) το πρωί, όταν… φάγαμε όλη τη Βόρειο Ελλάδα ψάχνοντας. Όλα τα εργοστάσια και οι αντιπροσωπείες ήταν κλειστές. Θα τοποθετηθεί ένα καινούριο μηχάνημα σήμερα, μέχρι το μεσημέρι (16.08.2021) και το δίκτυο θα αποκατασταθεί», διευκρίνισε ο ίδιος.

Ο προϊστάμενος του τμήματος Ύδρευσης του Δήμου Πύδνας Κολινδρού Πιερίας πρόσθεσε πως προβλήματα υπήρχαν όλο το καλοκαίρι λόγω της ΔΕΗ, καθώς καιγόταν ο μετασχηματιστής, λόγω και της μεγάλης κατανάλωσης στην περιοχή, λόγω άρδευσης. Όπως είπε η ΔΕΗ έχει κάνει ήδη κάποιες αλλαγές στο δίκτυο, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως δεν θα υπάρξει αντίστοιχο πρόβλημα στο μέλλον.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις