Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πιερία: «Θεματοφύλακες απειλούσαν να μας σκοτώσουν επειδή δήθεν κάνουμε ιατρικές πράξεις»

Πιερία: «Θεματοφύλακες απειλούσαν να μας σκοτώσουν επειδή δήθεν κάνουμε ιατρικές πράξεις»

Συγκλονίζει μία καθηγήτρια γυμνασίου του Αιγινίου στην Πιερία για τη δράση της ομάδας αρνητών που αυτοαποκαλείται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος». Είναι η οργάνωση που μέλη της έφτασαν στο σημείο να απαγάγουν τον γυμνασιάρχη.

Η καθηγήτρια του σχολείου του Αιγινίου στην Πιερία όπου συνέβη η επίθεση από την ομάδα «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «έσερναν τον γυμνασιάρχη στις σκάλες»!

Όπως αναφέρει στο GRTimes η καθηγήτρια, οι εισβολείς είχαν πραγματοποιήσει πάλι βίαιη επιδρομή και στις 22/11/2020. «Εισέβαλλαν στο σχολείο χωρίς μάσκα και μου επιτέθηκαν προσωπικά. Λέγανε ότι βασανίζουμε τα παιδιά τους, ότι προβαίνουμε σε ιατρικές πράξεις και ότι τους κλέβουμε τα taxisnet», σημειώνει.

Και προσθέτει: «Απειλούσαν ότι θα με σκοτώσουν, με αποκαλούσαν προδότρια και δολοφόνο και ισχυρίζονταν ότι είναι εξουσιοδοτημένοι από τον ελληνικό λαό. Η κατάσταση ξέφυγε…»!

Σύμφωνα με την καθηγήτρια, οι διευθυντές έσπευσαν αμέσως να καταγγείλουν το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία τους ενημέρωσε ότι θα παραστεί στον χώρο σε περίπτωση που ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.

Πιερία: «Προδότη, δολοφόνε, θα σε σκοτώσουμε»!

Σε ό,τι αφορά το περιστατικό της Παρασκευής (10.12.2021), με την αρπαγή του γυμνασιάρχη, η καθηγήτρια του γυμνασίου Αιγινίου πληροφορεί ότι οι εισβολείς στο σχολείο, έφτασαν στο σημείο πολύ νωρίς, κατά τις ώρες που μόνο ο διευθυντής βρίσκεται στο κτίριο. «Είναι σαν να ήξεραν ότι φτάνει νωρίτερα μόνο εκείνος. Τον χτυπούσαν και του φώναζαν, “μην αντιστέκεσαι προδότη, δολοφόνε, θα σε σκοτώσουμε”»!

Click4more: Πιερία: Εικόνες ντοκουμέντα από την απαγωγή του Γυμνασιάρχη από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Μπορεί τα έντεκα μέλη των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» που πραγματοποίησαν την επιδρομή να προσήχθησαν και να ασκήθηκε σε βάρος τους κακουργηματική δίωξη, αλλά από ότι φαίνεται, όσοι συμμετέχουν στη συγκεκριμένη ομάδα, είναι πολλοί περισσότεροι.

Όπως αναφέρει η καθηγήτρια του γυμνασίου Αιγινίου, «μας είπαν ότι είναι πάνω από 400 άτομα και ότι θα μας… επιτάξουν, αλλά και ότι μαζεύουν χρήματα για να μας διώξουν».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις