Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Πιερία: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον 47χρονο γιατρό και 3,5 ετών την κόρη του λίγο πριν την καταγγελόμενη κακοποίηση

Πιερία: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον 47χρονο γιατρό και 3,5 ετών την κόρη του λίγο πριν την καταγγελόμενη κακοποίηση

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Πιερία, το οποίο δείχνει τον 47χρονο γιατρό με την 3,5 ετών κόρη του, όπου κατηγορείται ότι ασελγούσε πάνω της.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που μετέδωσε το MEGA και το Live News, φαίνεται ο 47χρονος να είναι με την κόρη του σε έναν παιδότοπο στην Πιερία και να παίζει.

Το βίντεο φέρεται να καταγράφεται λίγη ώρα πριν μπει ο 47χρονος με την κόρη του στο αυτοκίνητο και ασελγήσει πάνω τους (όπως κατηγορείται). 

Ο ιδιοκτήτης του παιδότοπου ήταν αυτός που κατήγγειλε πως είδε τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού μέσα στο αυτοκίνητο.

Η ανατριχιαστική υπόθεση

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο γιατρός συνελήφθη στη Λάρισα έπειτα από καταγγελία πολίτη αλλά και της πρώην συντρόφου του και μητέρας του παιδιού. Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα από το βιολογικό υλικό που συνέλλεξαν οι Αρχές από το αυτοκίνητο του κατηγορουμένου.

Η καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος του μόλις 3,5 ετών κοριτσιού έγινε από πολίτη, ο οποίος περνούσε εκείνη την ώρα, από το σημείο που ο πατέρας είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του και τηλεφώνησε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο πολίτης ανέφερε ύποπτη συμπεριφορά, λέγοντας πως ο κατηγορούμενος και η μικρή ήταν για ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του, εντός του οποίου ασελγούσε στο κορίτσι.

Σημειώνεται πως και η μητέρα του παιδιού υπέβαλε σε βάρος του κατηγορούμενου έγκληση, καθώς, όπως ή ίδιας υποστηρίζει – ο πρώην σύζυγός της καθυστέρησε να επιστρέψει το παιδί στο σπίτι, όπου διαμένει μαζί με τη μητέρα του.

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος επέστρεψε την ανήλικη στις 2 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, αντί στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας, όπως ορίζει η πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Ο 47χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Κατερίνης, όπου και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις