Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πηγαίνουν σούπερ μάρκετ “για να δουν κόσμο και να ξεσκάσουν”

Πηγαίνουν σούπερ μάρκετ “για να δουν κόσμο και να ξεσκάσουν”
Intime αρχείο

Συγκινητικές ιστορίες ανάμεσα στα ράφια των σούπερ μάρκετ αφηγούνται υπεύθυνοι μεγάλων αλυσίδων. Εκτός από τα ψώνια αρκετοί πελάτες βρίσκουν την ευκαιρία να συναντήσουν φιλικά  πρόσωπα που δεν μπορούν να δουν λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό.

Όπως αποκαλύπτουν υπεύθυνοι μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ , εκτός από τα “προγραμματισμένα” ραντεβού για δουν από κοντά τους δικούς τους, ο κύριος λόγος που πάνε πολλοί είναι ένας:

“Είμαστε οι μόνοι που λειτουργούμε και πολλές φορές, έρχονται για να ξεσκάσουν λίγο, για βόλτα, να ξεχαστούν, όπως μας εξομολογούνται”.

Πατρινοί καταναλωτές αρχίζουν να πηγαίνουν σε σούπερ μάρκετ που μπορεί να είναι λίγο πιο μακριά από το σπίτι τους, ώστε να “ξεχαστούν” ενδεχομένως σε ένα μεγαλύτερο σε τετραγωνικά χώρο, όπου θα περάσει πιο ευχάριστα και με μεγαλύτερη ασφάλεια η ώρα.

“Κάνουν τις αγορές τους, μας ευχαριστούν και μάλιστα μας γεμίζουν ευχές να είμαστε δυνατοί και υγιείς. Το βλέπουμε στο πρόσωπό τους, ότι οι ευχές τους είναι αληθινές… μας ευχαριστούν γιατί τους κάναμε λίγο να περάσουν όμορφα…”, συμπληρώνουν εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ.

Ποιός να το περίμενε ότι θα έφθανε η στιγμή που θα δίναμε ραντεβού στους διαδρόμους των σούπερ μάρκετ ή ότι μία επίσκεψη σ΄αυτά θα “ανέβαζε” κόσμο ψυχολογικά!

πηγή: tempo24.news

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις